Palokatko

Palokatko turvaa rakennuksen ja ihmiset

Palokatko turvaa rakennuksen ja ihmiset. Turvallisuus on monen osatekijän summa ja yksi tärkeimmistä osasista ovat palokatkot. Oikein toteutettuina ne antavat palontorjuntaan lisää aikaa, säästävät ihmishenkiä ja pienentävät omaisuusvahinkoja. Palokatkot estävät tulen, lämmön, savun ja muiden myrkyllisten kaasujen leviämisen rakennuksessa. Suomen Palokatkomestarit Oy tarjoaa kattavasti palokatkopalveluja. Toimimme koko Suomen alueella ja projektikohtaisesti myös ulkomailla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Monipuoliset palokatkopalvelut

  • Palokatkojen asennukset
  • Ääni- ja pölykatkojen asennukset
  • Palo-, ääni- ja pölysaumaukset
  • Modulaariset läpivientitiivisteet
  • CE-merkityt varausjärjestelmät
  • Väliaikaiset palokatkot (myös vuokraus)
  • Erikoisratkaisut palokatkoihin

Palokatkosunnittelu

Palokatkosuunnittelu on tärkeä lenkki onnistuneelle palokatko asennukselle. Toimivan ja luotettavan palokatkon suunnitteleminen vaatii rakennuksen kokonaisvaltaista tuntemusta. Vain näin pystytään varmistamaan palokatko, joka todella estää tulen leviämisen osastojen välillä ja minimoi vahingot. Ongelmakohtia ovat monesti erilaiset osastojen väliset läpiviennit. Nämä vaativatkin usein räätälöityjä ratkaisuja, joiden toimivuus varmistetaan jo suunnitteluvaiheessa. Suomen Palokatkomestarit Oy:ltä saat myös kokonaisvaltaiset palokatkosuunnittelupalvelut

Sertifioidut tuotteet ja työmenetelmät

Turvallisuudesta ei pidä milloinkaan tinkiä ja siksi käytämmekin vain sertifioituja tuotteita ja työmenetelmiä palokatkoratkaisuissamme. Laadukas ja turvallinen lopputulos syntyy vain tuotevalmistajan ohjeita noudattamalla ja huolellisella työllä. Suomen Palokatkomestarit Oy:n asennukset suoritetaan aina asianmukaisesti ammattilaisten toimesta.

Työntekijöidemme osaamista päivitetään jatkuvasti, jotta voimme varmistaa kohteessasi käytettävän vain uusimpia ja tehokkaimpia työmenetelmiä. Käytämme ainoastaan CE-hyväksyttyjä palokatkotuotteita. Dokumentoimme palokatkot työnaikaisesti valokuvaamalla ja merkitsemme niiden sijainnit rakennuksen pohjakuvaan. Dokumentointiin voidaan lisätä projektikohtaisesti monia eri tietoja. Turvallisuutesi on meille pääasia!