Äänikatko

Parempaa viihtyvyyttä kotiin ja työpaikoille

Tiivistämättömien läpivientien ja saumojen kautta rakennuksen erilaiset äänet, hajut sekä pölyt kulkeutuvat helposti paikasta toiseen. Tiivistämällä saumat sekä läpiviennit saavutetaan parempaa asumis-, työskentely- sekä ilmapiiriviihtyvyyttä. Ääniteknisten ominaisuuksien lisäksi tiivistämisellä on muitakin tärkeitä vaikutuksia, kuten hygieenisyys, visuaalisuus, paineen kesto, kemikaalikestävyys, erilaiset roiskeet, palon kestävyys, vesitiiveys, liikevara sekä mekaaninen kestävyys.

Äänikatkojen avulla ääniteknisten seinien ja lattioiden läpi kulkevat läpiviennit tiivistetään siten, että äänitekniset ominaisuudet säilyvät läpivientien ja saumojen osalta samana kuin ympäröivä rakennusosa.

Ääniteknisiä tiivistyksiä toteutamme muun muassa asuntoihin, kauppakeskuksiin, toimistotaloihin, sairaaloihin, kouluihin, virastotaloihin, teollisuusrakentamiseen sekä moniin muihin rakennuksiin. Meiltä voi myös tilata asiantuntijan kartoituskäynnille, mikäli häiritsevää ääntä kuuluu toisista tiloista. Kartoituskäynnin avulla selvitämme yhdessä, ovatko syynä puutteelliset läpiviennit tai saumat.

suomen palokatkomestarit