Palvelut

Rakenteellinen palontorjunta - kaikki ratkaisut saman katon alta

Rakenteellinen palontorjunta perustuu paloturvallisiin rakenteisiin, joissa on asianmukainen palosuojaus, standardien mukaisiin palokatkoihin ja palotekniseen osastointiin. Rakenteellinen palontorjunta on usein myös edellytys sille, että onnettomuuden sattuessa vakuutus korvaa syntyneet vahingot.

Suomen Palokatkomestarit Oy tarjoaa kaikki palokatkopalvelut saman katon alta.
➔ Suunnittelemme ja asennamme palokatkoja
➔ Teemme elementtisaumaukset, palosaumaukset ja muut saumaukset
➔ Toteutamme kaikki muut palosuojaustoimenpiteet
➔ Saat meiltä myös paloturvallisuuskokonaisuutesi huolto- ja kunnossapitopalvelut

Tutustu palveluihimme ja kysy lisää!

Palvelumme

Vältä henkilövahingot, minimoi materiaalivahingot ja kustannukset

Tulipalojen aiheuttamat aineelliset vahingot kohoavat vuosittain jopa 200 miljoonaan euroon. Eikä summa vielä sisällä henkilövahinkojen aiheuttamia kustannuksia, joita ei edes voi rahassa mitata.

Paloturvallisuuden parantaminen palokatkojen ja muiden palosuojaustoimenpiteiden avulla on jokaisen kiinteistön tärkeä turvallisuustoimi, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin. Mikäli tiloissa sattuu tulipalo, on vakuutusyhtiön ehdoissa yleensä selkeästi ilmoitettu että kiinteistön rakenteellinen palontorjunta on oltava kunnossa, jotta vakuutus kattaa aiheutuneita vahinkoja.

Kiinteistönomistajalla on siis pelkästään painavia syitä huolehtia rakennuksen rakenteellinen palontorjunta kuntoon.

Valitse kumppaniksi paloturvallisuuden asiantuntija

Suomen Palokatkomestarit Oy käyttää vain sertifioituja työmenetelmiä ja -välineitä kaikissa palosuojapalveluissaan. Panostamme laadukkaaseen ja siistiin jälkeen työssämme. Lopputulos on aina turvallinen ja laadukas, sillä turvallisuutesi on meille pääasia!

Kun tarvitset luotettavaa kumppania rakenteelliseen palontorjuntaan, soita tai jätä tarjouspyyntö. Olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, jotta saat mielenrauhan rakennuksesi paloturvallisuudesta.