Palvelut

Kaikki rakenteelliset paloturvallisuusratkaisut saman katon alta

Tulipalojen aiheuttamat aineelliset vahingot kohoavat vuosittain jopa 200 miljoonaan euroon. Eikä summa vielä sisällä henkilövahinkojen aiheuttamia kustannuksia. Paloturvallisuuden parantaminen palokatkojen ja muiden palosuojaustoimenpiteiden avulla maksaa itsensä nopeasti takaisin. Suomen Palokatkomestarit Oy tarjoaa kaikki palokatkopalvelut saman katon alta. Suunnittelemme ja asennamme palokatkoja, teemme saumauksia sekä muita palosuojaustoimenpiteitä. Saat meiltä myös huolto- ja kunnossapitopalvelut rakennuksesi paloturvallisuuskokonaisuudelle. Tutustu palveluihimme ja kysy lisää!

Asiantuntija kumppaninasi paloturvallisuudessa

Palokatkot hidastavat ja estävät palon etenemistä rakennuksessa. Samalla ne estävät myrkyllisten kaasujen leviämisen. Jakamalla rakennus palo-osastoihin rajoitetaan savun leviäminen ja minimoidaan omaisuusvahingot tehokkaasti. Osastojen läpi kulkevien kaapeleiden ja putkien saumaus on tärkeä osa palokatkoa. Näin liekit ja savu eivät pääse etenemään tätäkään reittiä. Asiantuntemuksella ja laadukkailla tarvikkeilla rakennetut palo-osastot lisäävät rakennuksesi paloturvallisuutta.

Suomen Palokatkomestarit Oy käyttää vain sertifioituja työmenetelmiä ja -välineitä kaikissa palosuojapalveluissaan. Panostamme laadukkaaseen ja siistiin jälkeen työssämme. Lopputulos on aina turvallinen ja laadukas, sillä turvallisuutesi on meille pääasia! Kun tarvitset luotettavaa kumppania, soita tai jätä tarjouspyyntö. Olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä, jotta saat mielenrauhan rakennuksesi paloturvallisuudesta.

Palvelumme