Palokatkosuunnittelu ja asiantuntijapalvelut

Ammattitaitoista palokatkosuunnittelua ja asiantuntijapalvelua hankkeisiin

Nykyään uudis- ja saneerausrakentaminen on nopeatempoista ja toimittajalta vaaditaan oman alan asiantuntemusta. Me Suomen Palokatkomestarit Oy:ssä pystymme tarjoamaan palokatkosuunnittelua ja maanläheistä lähestymistä hankkeiden rakenteelliseen palosuojaukseen ja ongelmanratkaisuun työmaalla. Kokeneilla asiantuntijoillamme on yli 25 vuoden kokemus erilaisista rakennushankkeista niin suunnittelun, toteutuksen kuin kolmannen osapuolen tarkastuksista sekä palo-osastointikartoituksista. Pyydä tarjousta!

Saat meiltä:

  • Palokatkosuunnitelmat
  • Palo-osastointikartoitukset
  • Palokatkojen kuntotarkastukset ja lausunnot
  • Palokatkokartoitukset
  • Palokatkojen kustannuslaskennan
  • Tuotekehitysprojektit
  • Asiantuntijaluennot (palokatkot)
  • Palokatko- ja palosuojausmateriaalien polttotestaukset
  • Palokatko- ja palosuojausmateriaalit rakennus- ja telakkateollisuudelle
  • Palokatkojen asennuskoulutusta

Palokatkokartoitus löytää riskit

Palokatkokartoitus on oiva tapa havainnoida palokatkojen nykytila, palopeltien ja -ovien toimivuus sekä palosuojausten ja -rakenteiden kunto. Kartoituksessa käydään läpi palo-osastoinnit ja niiden rajapinnat. Rakennuksen elinkaaren aikana se läpikäy monia muutoksia ja saneerauksia. Näiden muutostoimenpiteiden jälkeen paloturvallisuudesta voidaan olla epävarmoja. Toiveenamme on tehdä palokatkoasiantuntijan käyttämisestä mahdollisimman kustannustehokasta. Kartoituksesta asiakas (tai kiinteistön omistaja) saa kirjallisen raportin. Raporttiin merkitään pohjakuvien avulla löydökset ja liitteeksi lisäämme valokuvat löydöksistä. Raportin lisäksi teemme tarvittaessa tarjouksen korjaustoimenpiteistä. Dokumentointijärjestelmämme on saanut asiakkailtamme paljon kehuja ja kiitoksia.

Varaa oma kartoituksesi

Palokatkosuunnitelma apunasi koko hankkeen ajan

Palokatkosuunnitelma apunasi koko hankkeen ajan. Asiantuntemuksella laadittu palokatkosuunnitelma on rakennushankkeen kulmakivi, joka ohjaa työtä säästäen resursseja sekä on myös toteutettavissa työmaaolosuhteissa. Laatimamme palokatkosuunnitelmat kattavat kaiken pohjakuvista työselostuksiin. Jokainen kohde on erilainen. Pyydä siis kohdekohtainen tarjous suunnitelmasta.

Teknistä tukea työmaalle

Hankkeista puuttuu yleisesti henkilö, joka osaa auttaa rakenteellisten palosuojausten ongelmakohdissa rakennuttajaa, pääurakoitsijaa ja työn toteuttajaa. Me pystymme tarjoamaan hankkeisiin asiantuntijan tähän välimaastoon. Asiantuntijamme keskustelee, ohjaa ja neuvoo kaikkia osapuolia parhaan ja kustannustehokkaan toteutusratkaisun löytämiseksi.

Teknisen tuen osastomme tarjoaa paloteknisiin rakenteisiin nopeita ja käytännönläheisiä järkiratkaisuja hankkeiden toteutusongelmien keskelle. Kokemuksemme ja osaamisemme perustuu 30 vuoden kokemukseen alalla. Ota rohkeasti yhteyttä tekniseen asiantuntijaamme!

Takaamme, että rattaat lähtevät tällöin tehokkaasti pyörimään hankkeiden vaatimusten mukaisesti! Kustannustehokkuus ja toteutuskelpoiset rakenteet ovat aina tärkeimpänä päämääränämme. Näin saatte hankkeisiinne niin taloudellista kuin aikatauluihin sidottua kokonaissäästöä. Olemme toimiva ja vahva lenkki tilaajan/rakennuttajan, suunnittelijan ja valvonnan sekä pääurakoitsijoiden ja toteuttajien välissä.